Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Věříme, že šperky rozzáří a podtrhnou půvab každé ženy. Ať je to skvostný diamantový náhrdelník, nebo jednoduchý stříbrný doplněk, každá z těchto blýskavých drobností má magickou moc okouzlit, potěšit a zdůraznit jedinečnost svého nositele. Už 40 let nám spokojení zákaznici z celé Evropy dávají za pravdu. Vyberte si i vy ten ideální šperk, se kterým budete za hvězdu při každé příležitosti.

V jednoduchosti je krása

Foto: Apart.eu
Více

Foto: Apart.eu

Komerční sdělení

Hledáte něco jednoduchého a přesto originálního? Stříbrné prsteny jsou jedním z nejoblíbenějších typů šperků. Tento čistý celokovový stříbrný prsten z kolekce Simple kombinuje eleganci s velmi netradičním zpracováním. I přes svou jemnost zaujme na první pohled sofistikovanou mystikou a nádherným leskem.

Přivítejte babí léto stylově

Foto: Apart.eu
Více

Foto: Apart.eu

Komerční sdělení

Barvy? Ano! Současné trendy to říkají jasně. Barevné kameny se těší stále větší oblibě, a proto jsme pro vás přichystali novinku z naší kolekce Magic Crystals. Stříbrné náušnice s dvanácti nádhernými barevnými drahokamy jsou skvělým doplňkem na jakoukoliv akci. Ale proč si je nevzít i jen tak, čistě pro radost? Díky pestrým barvám dodají šmrnc i jednoduchému outfitu, jako jsou džíny a tričko.

Jak zazářit v každém počasí?

Foto: Apart.eu
Více

Foto: Apart.eu

Komerční sdělení

Například tímto jedinečně zpracovaným stříbrným náhrdelníkem, který perfektně ladí k náušnicím ze stejné kolekce. Barevné drahokamy v zářivých tónech růžové a modré zaručeně zvýrazní váš půvab, podtrhnou svěží look a rozzáří všední i sváteční den. Buďte si jistí, že za tímto blyštivým šperkem se otočí nejedno mužské i ženské oko.

Když chcete být originální, ale zároveň něžně decentní

Foto: Apart.eu
Více

Foto: Apart.eu

Komerční sdělení

Stříbro odjakživa patří k elegantním a odolným kovům. Z tohoto nadčasového materiálu je i dokonale propracovaný náhrdelník z kolekce Coins, který si díky pokovení vzácným rhodiem dlouho zachová svůj čistý stříbřitý lesk. Uměřený design originálně doplňují tři malé mince, které rozhodně vzbudí zvídavé pohledy kamkoliv vyrazíte a vdechnou vašemu outfitu letní svěžest.

Perleťový talisman pro každou příležitost

Foto: Apart.eu
Více

Foto: Apart.eu

Komerční sdělení

Spojením ušlechtilého stříbra a přírodní perleti vznikají překrásné, jemné a elegantní šperky kolekce Perla speciale. Precizní zpracování obou materiálů tvoří jednoduchý, ale dokonalý a nadčasový celek, který se hodí na každodenní nošení. Perleť není jen blyštivým doplňkem. Symbolizuje také moudrost, upevňuje vztahy a chrání svého majitele.

Další články

Načítám