Hlavní obsah
Článek

Prezentace autorské kolekce Natali Ruden (53) byla možná jednou z posledních příležitostí, kdy jsme mohli vidět Kateřinu Kasanovou (25) na české módní přehlídce v akci. Vítězka soutěže krásy Miss Face Czech Republic by ráda zkusila štěstí jako modelka za velkou louží.

„Hodně se teď soustředím na kariéru, a tak bych se chtěla příští rok prostřednictvím agentury podívat do Ameriky a zkusit tam štěstí. Mám tu sice nabídky na práci, ale chtěla bych vycestovat a nabírat další a další zkušenosti,” svěřila se nám s plánem Kateřina. K rozhodnutí nejspíš dopomohl i rozpad vztahu se zpěvákem Benem Cristovaem, nezdarem skončil i její krátký románek s fotbalistou Jeanem-Davidem Beauguelem z Viktorie Plzeň. V Česku ji tedy láska nedrží.

Modelka předváděla kolekci s názvem Džerela neboli Prameny, pro kterou se návrhářka Natali Ruden inspirovala domovskou Ukrajinou.

„Nikdy jsem na Ukrajině nebyla, ale jelikož znám z Ukrajiny spoustu skvělých lidí, mám k ní hezký vztah,” řekla Kasanová a okomentovala modely, které byly doplněné květinovými věnci. „Celkově se v modelech od Natali cítím výborně a tyto nebyly výjimkou. Dokonce bych řekla, že jsem se cítila zatím úplně nejlíp, protože jsem věděla, že tahle přehlídka má pro všechny v sále větší význam než klasická fashion show. Cítila jsem to, když jsem šla po mole a viděla jsem spokojené a hrdé publikum. Byla to nádhera.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám