Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po osmiletém vztahu si muzikálový zpěvák Peter Pecha (34) řekl své ano s přítelkyní a kolegyní Kateřinou. Svatba probíhala v nejstarším dochovaném kostele ve střední Evropě, v Kopčanech v kostele svaté Markéty Antiochijské a místo prý nebylo vůbec jednoduché zařídit.

„Trvalo to skoro půl roku. Jsme totiž první, kdo měl na místě obřad od té doby, kdy je to oficiální architektonická památka. Samotné povolení na tomto místě nás stálo hodně sil,“ prozradil zpěvák, který zatím líbánky neplánuje. Má spoustu práce se zkoušením nového muzikálu Tarzan, a tak zabalí kufry asi až v příštím roce.

„Tajně doufáme, že najdeme chvíli volného času a povede se nám zajet aspoň někam,“ řekl Super.cz zpěvák, který už myslí na rodinu. „Děti jsou na pořadu dne. Je to požehnání, takže když děťátko přijde, budeme šťastní,“ prozradil Pecha, který si svatbu opravdu užil.

„Počasí vyšlo, měli jsme krásně, po obřadu jsme se přesouvali do stodoly Hruška, kde proběhla oslava, a hrozně jsme si to užili. Nechyběl cimbál a já jsem si s se svou kapelou také zazpíval,“ dodal zpěvák ke svému velkému dni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám