Hlavní obsah
Článek

Na uvedení kolekce Rihannina (36) prádla Savage X Fenty pro sezónu jaro/léto 20 se to hemžilo celebritami. Každý ví, že krajky už dávno nepatří jenom pod šaty, a tak většina slavných žen nepodcenila přípravu a dorazila v krajkovém spodním prádle nebo v pyžamu.

Některé se tolik neodvázaly. Například sestry Bella (27) a Gigi Hadid (28) zvolily umírněné outfity v podobě korzetu a krajkové podprsenky s oblekem. V pyžamu, ve kterém odhalila sexy nožky, se pak ukázala zpěvačka Halsey (29).

Trochu víc do tuhého šlo ale v případě modelky Shaniny Shaik nebo herečky Vanessy Hudgens, které se blýskly v pekelně rajcovních krajkách. Korzet a podvazky zvolila také zpěvačka Normani, zpěvačka Kehlani pak doplnila krajkovo-saténové pyžamko černým boa.

Napěchovaným dekoltem zaujala i plus size modelka Iskra Lawrence (33), která zvolila podprsenku tělové barvy. Outfit vnadné raperky Saweetie s postranním zavazováním pak doslova praskal ve švech. Jak to nejodvážnějším dámám večera slušelo, se můžete přesvědčit v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám