Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Toužíte po skutečně moderní kuchyni? Horkým letošním trendem je návrat k retro kolekcím. Mezi spotřebiči vládne retrostyl 50. let, který do našich kuchyní vrátila značka Smeg se svou hravou kolekcí a uhrančivými křivkami.

Značka Smeg přináší trendy do vaší domácnosti

Smeg je italská značka elektrospotřebičů, která do kuchyní po celém světě přinesla minimalistickou eleganci a inovativní technologie. Na jeho vývoji se totiž podílejí nejen špičkoví techničtí vývojaři, ale také architekti a světoznámí designéři. V dnešní době je Smeg esencí opravdové Itálie a módní ikonou. V portfoliu Smegu najdete z kategorie malých domácích spotřebičů toustovač, rychlovarnou konvici, kuchyňský robot, mixér, odšťavňovač i kávovar.

Limitovaná kolekce Dolce & Gabbana

Sicily is my love, to jsou umělecké kousky s velkým příběhem. Unikátní projekt, který vznikl spojením tvůrčích sil dua Dolce & Gabbana a firmy Smeg. Nádherná, barvami hýřící, designová kolekce malých domácích spotřebičů byla poprvé představena veřejnosti na veletrhu v Miláně v roce 2017.

Hvězda filmových pláten

Retro lednice znáte jistě ze záběrů filmových trháků. Poznávací znamení, zaoblený design, už inspirovalo mnoho dalších výrobců tzv. bílé techniky. Přesto Smeg zůstává jedinečný a ladných křivek těchto italských krásek nedosáhla žádná z napodobenin.

Kompletní kolekci Smeg hledejte v Potten&Pannen – Staněk

Výhradním zastoupením značky Smeg pro malé domácí spotřebiče a lednice na českém trhu se od letošního srpna může pochlubit Potten & Pannen – Staněk.Spotřebiče této módní elektro ikony, která nás fascinuje nejen designem 50. let, tak samozřejmě nechybí ani v nabídce sortimentu Potten & Pannen – Staněk. A to vedle dalších hvězd, jakými jsou značky Mauviel, Emile Henry, Zwilling, Villeroy & Boch nebo Rosenthal.

Další články

Načítám