Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V loňském roce si na vlastní kůži zažil, jaké to je. Richard Genzer (57) opouštěl StarDance se slovy, že fanouškům a divákům bude chybět. Evidentně chyběl i tvůrcům pořadu a pro jeho pohotové komentování situací a mnohaleté zkušenosti s tancem mu nabídli novou funkci porotce.

„To byla taková zvláštní věta, která ze mě v té nervozitě vypadla. Nechci být vizionář, ale myslím, že vám budu chybět. Vyhodili mě dveřmi a já jsem se vrátil oknem. Takhle to asi máme všichni,“ zavtipkoval na tiskové konferenci jubilejního ročníku herec, který je z nové pozice nadšený.

„Jsem rád. Léta jsem tancoval a mám na to vzdělání a opravdu se na to těším,“ svěřil Super.cz Genzer, kterého se prý letošní soutěžící rozhodně nemusí bát. „Myslím si, že budu určitě hodný porotce. Neumím být zlý. Vím, co to je za utrpení, takže budu hodnější, ale samozřejmě když mi to nedá, tak se i zamračím,“ svěřil Richard a prozradil, ke komu ze soutěžících má blízko.

„Plno lidí tady znám, tady nejde o to, koho budu preferovat, ale chodím na ryby, takže Kuba Vágner. Já si ho pamatuji, ještě když byl malinkej, tak jsme spolu byli na rybách, protože tchyně s jeho tátou kamarádila. Ale nadržovat mu nebudu,“ dodal Genzer, který se coby porotce na obrazovce objeví již 12. října.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám