Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O přestupu moderátorky Markéty Fialové z Novy na konkurenční Primu se začalo mluvit minulý týden. Ani jedna z televizí ale informaci nepotvrdila. „Markéta Fialová je stále zaměstnankyní televize Nova,“ napsal Super.cz PR koordinátor Vojtěch Boháček s tím, že „o případné pracovní změně vedení televize Nova žádné informace nemá“.

Dnes Prima přestup Fialové do svých řad potvrdila. Bude součástí týmu připravujícího start kanálu a spuštění projektu CNN News. „Příležitost být u startu CNN Prima News v České republice je pro mě velmi lákavá, je to výzva, na kterou se moc těším,“ řekla Fialová.

Není bez zajímavosti, že právě na Primě, tehdy ještě Premiéře, Fialová v roce 1993 jako moderátorka začínala. Na Nově působila od roku 2005. Ve dvojici s Karlem Voříškem, aktuálně rovněž působícím na Primě, uváděla hlavní zpravodajskou relaci Televizní noviny. Po odchodu kolegy začala moderovat sama, v posledních letech byla spjata s publicistickým pořadem Střepiny.

Fialová je absolventkou Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze, magisterský titul získala v oboru masová komunikace. Už během studií zahájila profesní kariéru, nejdříve v tištěných médiích, posléze pracovala jako elévka ve zpravodajství České televize.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám