Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto strávila částečně dovolenkově, ale měla i dost práce. Na jednom pódiu se Dara Rolins (51) dokonce potkala i se svým ex Matějem Homolou, s nímž má dceru Lauru. Tu mají bývalí partneři ve střídavé péči, která není dána soudem, dohodli se na ní sami.

"V létě jsem měla vystoupení docela dost a přibyly mi i festivaly a akce pod širým nebem. Na jednom přede mnou vystupovala Ewa Farna a hned za mnou Matěj s Wohnouty. Bylo to dost zajímavě nakombinované a zprvu jsem měla obavy, jestli se tam vůbec žánrově hodím, ale dobře to dopadlo," vyprávěla.

Nás ovšem zaujalo, jak to tedy s bývalým partnerem zvládají, když oba vystupují, s péčí o svou dceru. "U nás je součástí rodiny už několik let chůva Mirka, je na ni spolehnutí a často takhle večer nastoupí," vysvětlila Dara.

S Matějem sice nemají klasickou střídavou péči, ale o dceru se dělí rovným dílem. "Je to tak půl na půl, i když ji mám ve své péči já. Čas ukázal, že si nechceme věci komplikovat a přestali jsme to striktně dodržovat. Vycházíme si vstříc podle toho, jak chce ona, jak to vyhovuje jí a podle toho, jak stíháme a jak máme práci. Funguje nám to, a tak to bylo i v létě. Měli jsme ji tak padesát na padesát, a když měl zrovna Matěj zajímavější program, tak jsem se jí vzdala a dovezla ji a zase odvezla," vyprávěla nám.

Před časem jsme si s Darou povídali o tom, jak to vlastně bylo s tím, že nechtěla mít dítě s posledním expartnerem Patrikem Rytmusem Vrbovským. Za to, že má svoji jedinou dceru právě s Matějem Homolou, je ráda. "Tak to přesně mělo být a kvůli tomu jsme se s Matějem potkali. Laura se narodila z ohnivé lásky a je to znát na tom, jaká je, jak se chová a jak ji oba dva milujeme," uzavřela zpěvačka po koncertu ve Vestci, kde jsme ji potkali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám