Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky své práci má to štěstí, že může poznávat různá místa po celém světě. Nedávno se Ester Geislerová například podívala do New Yorku. Návštěvu amerického „velkého jablka“ si naplno užila, přestože jí komplikovalo život poměrně zásadní zdravotní omezení.

„Měla jsem zlomenou nohu. Přestože jsme se tam belhala o berlích, tak jsem naběhala dost kilometrů,” říká sympatická zrzka, která se do svého oblíbeného města aspoň na chvíli pocitově přenesla během představení kolekce známého módního řetězce.

Bez přehánění se dá Ester označit za renesanční umělkyni. Je výtvarnice, designérka, produkční, herečka a v minulosti působila i jako modelka. Ptali jsme se jí tedy, jestli neměla někdy touhu dobýt svět. „Záhy jsem si uvědomila, že bych musela pálit mosty. Měla jsem tady kamarády, školu, rodinu, později děti,” vysvětluje Ester.

Ester si netroufá označit jen jednu činnost za své povolání. Věnuje se hlavně věcem, které ji těší a naplňují. „Baví mě točit, baví mě hrát,” říká mladší sestra slavné Ani Geislerové (48). Ester se aktuálně asi nejvíc věnuje projektu Terapie sdílením, na kterém se podílí s návrhářkou Josefínou Bakošovou. „Jezdíme po přednáškách, je neustále vyprodáno, píšou nám lidi, že se dozvěděli pro ně důležité věci,” říká Ester Geislerová, která nám ve video rozhovoru představila další plány, na které se těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám