Hlavní obsah
Článek

Berenika Kohoutová (33) představuje další klip. Po hitu Dělám stojky došlo na písničku Holka roku. Režisérkou klipu je Bereničina sestra, dokumentaristka Rozálie Kohoutová.

„S námětem na klip jsem přišla já a přivedla k němu ségru. Vždycky jsme spolu chtěly něco dělat a klip se tak nějak nabízel. Od začátku jsme se shodly, co v něm chceme. Přály jsme si, aby to byl trochu bizár. A myslím, že se nám to povedlo splnit dokonale!“ říká Berenika.

Video, v němž vystupují ženy různých profesí, má vyzdvihovat „autentičnost každé ženy, která svůj život nenechá ohraničit žádnými konzervativními škatulkami“.

„Záleželo nám na tom, aby holky, které v klipu vystupují, opravdu byly tím, co předvádějí. Až na asi dvě výjimky se nám to podařilo dodržet. Baletka je opravdu baletkou, uklízečka uklízečkou, kuchařka Lea Skalová se účastnila kulinářské soutěže, kámoška Marika Šoposká je moje skutečná kámoška,“ uvedla Berenika. Mimochodem, obě kamarádky jsou těhotné, Marika čeká druhé dítě, Berenika bude mámou poprvé.

Sólové album, které se bude jmenovat stejně jako hudební novinka - Holka roku -, vyjde v listopadu. Ještě předtím, 18. října, Kohoutová na koncertě v pražské Akropoli představí nejen ukázky z chystané desky, ale také novou kapelu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám