Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marta Jandová (49) si už delší dobu pohrávala s myšlenkou, že by si nechala vyložit karty. A protože má poslední dobou velmi nabitý diář, koncertuje s kapelou, natáčí svou novou televizní show, moderuje v rádiu a její dcera se stala školačkou, tak šetří opravdu každou minutu svého života.

Právě proto neváhala ani chvíli a poprosila o výklad karet hosta své show MARTA zpěváka Michala Davida (63) přímo ve studiu. Jelikož na to nebyl připravený, postrádal své karty, ovšem zpěvačka byla připravena i na to a dodala mu jiné.

A jak se oblíbený zpěvák k této nezvyklé disciplíně dostal? "Karty jsem se naučil vykládat už jako malý kluk od mé tety Dagmar Kludské. Jedná se o takzvaný rychlý výklad, to je ze sedmi karet,“ pochlubil se hitmaker Michal David a přál Martě, aby si vytáhla dobré karty.

„Tak skvělé karty, které sis vytáhla, to se fakt přihodí jednou za život,“ sdělil moderátorce zpěvák. Mezi kartami nechyběla červená sedmička, která označuje dar. Může jít také i o boží dar a mezi řádky tak naznačil, že by k Marušce mohl brzy přibýt sourozenec.

Reklama

Další články

Načítám