Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když to v Česku aktuálně vypadá, že si budeme muset začít zvykat na podzimní plískanice, pro Lucii Bílou (58) léto ještě neskončilo. Zlatá slavice vyrazila už tradičně s partnerem Radkem Filipim do Chorvatska.

Historie se opakuje, neboť Lucie navštívila identickou lokalitu už loni ve stejnou dobu. Během prázdnin totiž objížděla festivaly s kapelou Arakain a sólovými koncerty a začátek září je pro ni vhodná doba na dovolenou.

Bílá a Filipi nejsou v pronajatém domku u moře sami. Společnost jim dělá jejich bulteriér Kvído. „Vzhledem k tomu, že máme pejska, tak se snažíme jet autem. Půjčujeme si takový krásný malý dům na pláži, kam se zase chystáme,” plánovala si dovolenou v Chorvatsku zpěvačka v polovině července.

Na sociální síti Instagram se už Bílá a Filipi pochlubili fotkami z dovolené. Na jednom ze snímků pózuje Lucčin testosteronový anděl jen v tílku a předvádí mohutné potetované bicepsy. Příprava na závody ve vzpírání nese své ovoce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám