Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pouhých pár dní, co se nám Kateřina Sedláková (37) svěřila s plány na svatbu s Peterem Pechou (34). Nyní se sen stal skutečností a sympatická herečka v pátek 6. 9. 2019 pojala muzikálového zpěváka za manžela.

Jelikož si ani jeden z páru nepotrpí na formality, uspořádali svůj velký den ve vesnickém prostředí. Obřad se uskutečnil v kamenné kapličce v polích a poté se novomanželé a svatebčané přesunuli na hostinu do nedaleké stodoly.

„Svatba bude v boho stylu. Oslava se bude konat ve stodole, tak to bude vesničtější a v přírodním stylu,” prozradila Katka Sedláková před svým velkým dnem.

S rustikálním prostředím ladilo také odlehčené oblečení ženicha a nevěsty. Klasickou bílou róbu se závojem a žaket by od nich ostatně nikdo nečekal. Herečka s charakteristickými zlatými kudrnami si nechala ušít svatební šaty podle svého přání na míru ve svatebním salonu, představitel muzikálového Rockyho dělal parádu v obleku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám