Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V médiích se objevila zpráva, že moderátorka Markéta Fialová, která je roky spjatá s televizí Nova, by se mohla stát jednou z posil nové stanice CNN. Vedení Novy přitom o případné pracovní změně Fialové neví.

Se spekulací přišel web Info.cz. „Nezlobte se, nemám potřebu to komentovat, zeptejte se na případné podrobnosti toho, kdo vám tu informaci přinesl,“ cituje reakci Fialové.

Zprávu nepotvrdila ani jedna z televizních stanic, mezi nimiž by měla moderátorka přestoupit.

„Markéta Fialová je stále zaměstnankyní televize Nova,“ napsal Super.cz PR koordinátor Vojtěch Boháček s tím, že „o případné pracovní změně vedení televize Nova žádné informace nemá“.

Stejně tak konkurenční Prima, pod niž bude CNN spadat, angažování Fialové nepotvrdila. „V tuto chvíli nebudeme potvrzovat žádná jména a o vývoji zpravodajského projektu CNN Prima News budeme rádi v pravý čas informovat,“ napsal za zpravodajství TV Prima Adam Halmoši.

Markéta Fialová na Nově působí od roku 2005. Diváci ji znají z Televizních novin, které uváděla po boku Karla Voříška, jenž je dnes také jednou z výrazných tváří Primy; aktuálně Fialová moderuje publicistický týdeník Střepiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám