Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicki Minaj (41) překvapila fanoušky, když ve čtvrtek na svém twitterovém účtu oznámila konec kariéry: „Rozhodla jsem se jít do důchodu a mít rodinu,“ napsala nečekaně. „Vím, že budete rádi. Pro mé fanoušky, rapujte moje věci, dokud neumřu,“ doplnila.

Zpráva byla pro fanoušky takovým šokem, že většina v komentářích okamžitě předpokládala, že je to další z raperčiných vtípků. V poslední době je jejich oblíbenkyně totiž plná překvapení.

V létě se hojně spekulovalo o tom, že se provdala za partnera Kennetha Pettyho, Minaj později oznámila, že se vezmou brzy, ještě před vydáním nového alba, ale oslavu uspořádají později.

V tuto chvíli není jasné, jestli své rozhodnutí ukončit kariéru myslela vážně, ani jestli se fanoušci dočkají zmiňovaného alba.

S Pettym je raperka ve vztahu od loňska, znají se ale řadu let. Registrovaného sexuálního delikventa vždy zarytě bránila před kritikou veřejnosti. Kromě usvědčení z pokusu o znásilnění 16leté dívky seděl i za vraždu prvního stupně a trestaný byl celkem dvanáctkrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám