Hlavní obsah
Článek

Trend přirozeného vzhledu, který se šíří mezi světovými celebritami, se nevyhnul ani herečce známé ze seriálů Ordinace v růžové zahradě, Velmi křehké vztahy nebo Dobrá čtvrť Anně Kulované (37). Ta na tiskové konferenci k představení podzimních novinek Divadla Radka Brzobohatého předvedla nejen zářivý úsměv a tvář s minimem líčidel, ale také neoholené podpaží.

Herečka se za tento estetický „prohřešek“ ale vůbec nestyděla a usmívala se na všechny strany. Velmi uvolněná byla nejspíš i proto, že má za sebou léto plné zážitků.

„Měli jsme hodně volna. S batohama jsme cestovali a stanovali v Rumunsku a pak jsem s dětmi jela na Krétu bez muže, který to nesnáší. Pak jsme byli také na vodě a na chatě. Bylo to skvělý a teď se musím zase přenastavit do pracovního modu,“ prozradila Super.cz.

Kromě práce jakožto maminka dvou školou povinných dcer Žofie (9) a Vojtěšky (6) řeší navíc nový školní rok. „Zvládáme to těžce. Jsme trochu v nervech. Vojtěška šla teď do první třídy. Teď ale pojedou ještě na čtrnáct dní s babičkou a dědou k moři, tak si to snad brzy sedne,“ dodala Anna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám