Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuvěřitelnou proměnou za posledních pár měsíců prošla muzikálová zpěvačka Pavlína Ďuriačová. Rozhodla se zatočit s nadbytečnými kily, která ji poslední roky trápila, a začala hubnout. Už v únoru měla dole 19 kilogramů a plánovala si, že shodí dalších minimálně dvacet, což se jí také podařilo. Po půl roce je totiž lehčí o půl metráku.

„V květnu jsem pokořila 40 kg a od té doby to šlo velmi pomalu. Sama jsem se rozhodla, že v květnu a červnu si zvednu příjem potravin, abych váhu ustálila a vyhnula se jojo efektu. Je pro mě naprosto nemyslitelné, že bych zase nabrala,“ svěřila zpěvačka s tím, že léto bylo ve stylu grilovaček, ale i tak si zvládla udržet stravovací návyky a život bez alkoholu.

„V červenci se mi zastesklo po redukčních úspěších a dala jsem se opět do práce. Krom stravy jsem přidala cvičení a procházky. Nicméně tělo začalo stávkovat a redukce šla velmi pomalu. Neustále mi váha kolísala. Když už bylo 50 kilogramů na dosah, tak další týden jsem měla o kilo víc, a tak pořád dokola. Snad na každého v tento moment přijde určitá skepse a demotivace, nicméně na to mám pár fíglů,“ prozradila Super.cz Pavlína, pro kterou jsou velkou motivací fotky z loňského roku, kdy ještě byla za nejkulatější českou zpěvačku.

Nakonec se to ale povedlo a Pavlína má už 50 kilogramů dole. „Je mi jasné, že to půjde hůř a hůř, ale rozhodně ještě nekončím a doufám, že těch 51 kg dole není sen, ze kterého se probudím. Další meta je 60 a udělám vše pro to, abych se toho dočkala do Vánoc,“ svěřila zpěvačka, kterou také těší podpora fanoušků a zájem mnoha žen, pro které se stala motivací.

Reklama

Další články

Načítám