Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Milujeme nábytek a vybavení bytu! Sedačky od 5 499Kč, postele od 9 999Kč, obývací stěny od 2 499Kč! Pouze ted si můžete vybavit byt za nejlepší ceny v ČR. Zajištujeme bezproblémovou dopravu a výnos do bytu po celé ČR a SR.

Luxusní sedačka s úžasnou slevou, to je Colnago! Platí jen do 30.9.2019.

Více

Komerční sdělení

Úžasná sleva na kvalitní sedačku Colnago. Velký rozklad samozřejmostí. Kvalitní a pevný žinilkový potah zaručí pohodlí za všech okolností, klikněte a uvidíte. Naducané opěrky a skvělé výplně sedáků si zamilujete! Co říkáte, není dokonalá? Více barev v nabídce.

Moderní sedačka Astra se slevou 30%!

Více

Komerční sdělení

Krásná a pohodlná sedačka Astra. Velký rozklad samozřejmostí. Sleva 30% platí pouze do 30.0. Sedačku Astra nabízíme v několika barevných variantách. Levněji v ČR nenajdete! Klikněte a uvidíte.

Levná, ale pohodlná! To je sedačka Hey za pouhých 5 999Kč!

Více

Komerční sdělení

Není čas na změnu? Díky slevám až 60% na sedačky je nejpříhodnější čas na modernizaci bytu. Máme v nabídce přes 400 typů sedaček pro rok 2019. Např. oblíbená rohová sedačka Hey s rozkladem, za neskutečnou cenu 5 999Kč! V nabídce máme spousty dalších.

Sektorová kuchyně Gery již od 7 599Kč za sestavu!

Více

Komerční sdělení

Zářijové slevy jsou vhodným obdobím pro proměnu kuchyně. Např. oblíbená kuchyně Gery nyní se slevou 24%! Vyberte jednu z typových sestav nebo si poskládajte vlastní kuchyni.

Levná kuchyně Moreno 240cm za 6 499Kč!

Více

Komerční sdělení

Krásná kuchyně za neskutečnou cenu. Máme v nabídce více barevných variant. Využijte skvělé cenové akce na kuchyně z kolekcí 2019. Pouze u HELCEL nábytek a jen do 30.9.2019

Další články

Načítám