Hlavní obsah
Článek

Velké vlně mediálního zájmu se modelka Lia Kees těší po vítězství Barbory Hodačové v soutěži Česká Miss. Ukázalo se, že nová královna krásy chodí s automobilovým závodníkem Richardem Chladem ml., jehož velmi movitý otec má za partnerku právě zmíněnou blond krásku původem z Kyrgyzstánu, která se už ale řadu let cítí doma v Česku.

Lia Kees ale není jen bývalou držitelkou titulu Miss Europe. Aktuálně se uchází o další titul krásy. Blondýnka se posledních pár týdnů připravuje na Azurovém pobřeží na soutěž Miss Monaco.

„Získáte rozhled, poznáte nové lidi, naučíte se jazyky. Každé místo mi něco dalo, jsou to zkušenosti k nezaplacení,“ popisuje Lia motivy, proč se přihlásila do soutěže.

Jak už jsme zmínili, Lia má za sebou úspěšnou účast i na Miss Europe. „Tyhle akce mě zkrátka baví. Znovu je to o tom, že jsou tu skvělí lidé, které bych jinak zřejmě nepoznala. A i když tu panuje konkurence, stále je to v určitých mezích. Po krku si nejdeme,“ směje se dívka, která se už od čtrnácti let věnuje modelingu a zdobila už titulní strany časopisů.

Jen namátkou to byly Epitome, Glamour nebo Glanc. Byla také dvakrát Playmate v českém a slovenském magazínu Playboy a spolupracovala i s fotografy, jako je například Dimitrij Plyusnin.

Finále soutěže Miss Monaco se koná 5. září a bude k vidění například na MTV.

Reklama

Další články

Načítám