Hlavní obsah
Článek

První proměna, a hned musel ztvárnit idola tisíce dívek. Robert Urban dostal v show Tvoje tvář má známý hlas za úkol převtělit se do českého populárního zpěváka Mikolase Josefa (28). Své výzvy se ujal s nadšením.

„Já Mikolasovi moc fandím a rád poslouchám jeho hudbu, takže jsem z této proměny byl nadšený. Samozřejmě to byla velká výzva a jsem hodně zvědavý, co na to řeknou diváci,“ svěřil Urban, který si především kvůli vytvoření účesu poseděl nemalou chvíli v maskérně.

Největší radost měl ale na tanečním tréninku, kde dostal skvělou lekci. Rady mu přišel dát přímo Mikolas Josef, a dokonce mu na jeho první vystoupení půjčil talisman. Své ikonické brýle, které měl ve svém vystoupení k písni Lie To Me, se kterou se probojoval do finále Eurovize a skončil na 6. místě.

Kromě Roberta Urbana, známého především ze seriálu První republika, diváci uvidí Zuzanu Norisovou, Romana Zacha, Kateřinu Brožovou, Jána Jackuliaka, Debbi, Marka Lamboru a Kateřinu Marii Fialovou v kostýmech hvězd světové i české populární hudby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám