Hlavní obsah
Článek

Poslední zpráva o kapele Mirai nebyla zrovna příjemná. Doprovodná dodávka skupiny se dostala do hromadné bouračky. Odnesla to hlavně road manažerka Monika. "Čtyřicet minut měla na noze 3,5tunovou dodávku a letěl pro ni vrtulník. Ale určitě ji nevyměníme a počkáme na ni," řekl Super.cz lídr kapely Mirai Navrátil.

S ním jsme si povídali po koncertě vydavatelství, u kterého vyjde již brzy nová deska kapely. "Bude se jmenovat Arigato, vyjde 27. září a myslím, že to bude taková první úplně plnohodnotná deska. U té první se hodně tlačilo na to, ať jsou singly, ať jsou hity, protože jsme se začali teprve etablovat," vzpomínal na dobu před úspěchem v Českém slavíku 2017.

"Teď přicházíme úplně s kůží na trh, protože písniček je tam jedenáct, a kromě OTCHI a Hometownu, které jsme vydali jako pilotní předzvěsti té desky, je lidi vůbec neznají, zatímco u té první desky jich více než polovinu znali. Jsme strašně zvědaví na reakce, ale myslím, že je to to nejlepší, co jsme zatím udělali," míní Mirai.

K desce se chystá od listopadu také turné, které je prý v podstatě vyprodané už teď. "Je to naše první halové tour. Dva tři roky zpátky jsme vůbec nedoufali, že na nás budou lidi v tomhle měřítku chodit," má za celou kapelu radost muzikant.

Mluvili jsme i o bouračce, kvůli které Mirai museli jeden z předchozích koncertů zrušit. "Kapele se nic nestalo, šlo o druhou polovinu týmu, když jsme jeli na koncert do Ústí nad Labem. Dodávka udělala dva kotrmelce a spousta okolností může za to, že jsou všichni naživu a v podstatě zdraví. Děkujeme pánu Bohu, že to dopadlo, jak to dopadlo. Při té naší profesi, kdy celé léto trávíme na silnicích, je to taková hrátka s pravděpodobností a dříve nebo později se to může stát," svěřil.

Kapela řeší i novou dodávku, protože ta dosavadní je na šrot. "Od nového partnera bychom měli dostat dvě nové dodávky," upřesnil. Road manažerku ale na rozdíl od aut měnit nebudou. "Novou nemáme, a ani ji nechceme. Monča furt čeká na magnetickou rezonanci, protože má tu nohu strašně nateklou. Ale rozhodně s ní dál počítáme," uzavřel Mirai.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám