Hlavní obsah
Článek

Plní si svoje hudební sny, i když je těhotná. Bereniku Kohoutovou (33) jsme si poslechli na koncertu s kapelou, i když s částečně vypůjčenými muzikanty ze skupiny Mandrage, na akci vydavatelství, u kterého vyjde její nová deska. "Taky už si začínám být jistá, že deska opravdu vyjde, i když se zpožděním," řekla nám Berenika.

Po hitu Dělám stojky, k němuž natočila i videoklip, se chystá i další singl, k němuž se můžeme těšit na obrazový doprovod. "8. září vyjde klip Holka roku, tak se bude jmenovat i deska. Točila ho moje ségra, takže je to taková moje srdcovka," prozradila. Bereničina sestra Rozálie je úspěšná režisérka dokumentárních filmů. A když je řeč o filmech, tak Bereniku čeká 19. září premiéra komedie Román pro pokročilé, v němž si zahrála jednu z hlavních rolí.

Na koncert vyrazila Berenika v outfitu, v němž jí málokdo hleděl do očí, natož, aby si všiml rostoucího bříška. To maskovaly kalhoty na gumu, zatímco své přednosti nechala vyniknout v průsvitném topu, pod kterým byla vidět dmoucí se podprsenka. Pořídila si i nasazovací piercing do nosu, takže jako budoucí maminka moc nevypadala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám