Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) padesátku označila za nejlepší období v životě. Ač je to neuvěřitelné, zpěvačka opravdu vypadá, že je na vrcholu svých sil a ani na kráse jí neubývá. Po dokončení narozeninového turné It´s My Party uvedla do kin film Zlatokopky, který v českých kinech můžeme zhlédnout od poloviny září.

Dopřála si tak nyní zaslouženou pauzu v St. Tropez se snoubencem Alexem Rodriguezem. Do ulic si vyšla v overalu krémové barvy a vystavila na odiv své dokonale tvarované nohy. Chvilku to dokonce vypadalo, že si zapomněla obléknout kalhoty, jak byl overal krátký.

Lopez si ale může dovolit vystavovat tělo na odiv. Na jachtě jej ukázala pro změnu v plavkách s nápisem "navždy mladá", a když při pózovaní zaťala stehenní sval, nikdo by si nedovolil pochybovat, že navždy mladá skutečně bude.

Popová diva se netají tím, že je ve skvělé kondici, na své fyzičce ostatně tvrdě maká. Nelze se tedy divit, že se stárnutí ani trochu nebojí. Uvidíme, jestli svalnatou krásku její snoubenec dovede k oltáři ještě letos, s datem svatby se dvojice zatím stále ještě světu nesvěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám