Hlavní obsah
Článek

Amber Heard (37) je obviněna z pomluvy, které se měla dopustit na svém exmanželovi Johnnym Deppovi (60). Herec ji obvinil, že negativně ovlivnila jeho kariéru.

Na schůzku se svým právníkem dorazila herečka bez jediné známky líčení, ale nezapomněla se ověnčit velkým množstvím náhrdelníků. A o tom, že Amber chodí téměř vždy bez podprsenky, jsme se přesvědčili už mnohokrát.

Začátkem tohoto roku obvinil Johnny svou ex z týrání, přičemž to samé udělala ona, když tvrdila, že ji herec týral po dobu jejich vztahu. Depp veškerá obvinění odmítal a nyní žaluje Heard o více než miliardu korun za její otevřenou zpověď pro Washington Post. V tom herečka psala také o tom, jaké si prožila týrání od nejmenovaného muže.

Vzhledem k časovým údajům je Depp přesvědčený, že jej to staví do role možného pachatele. A to nepříznivě ovlivňuje jeho kariéru.

Amber a Johnny se poznali v roce 2011, svatba proběhla v únoru 2015. Jen o rok později už začal jejich bouřlivý rozchod plný nenávisti. Jak je vidno, ani po rozvodu jejich spory ještě zdaleka neustaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám