Hlavní obsah
Článek

Moc dlouho se v nové roli neohřála. Eva Burešová (30) měla být jednou z hvězd nového muzikálu Tarzan. Přestože se na náročný kus, ve kterém nebude nouze ani o akrobatické prvky, během léta začala připravovat, nyní se rozhodla z projektu odejít.

Zkoušení na roli Jane nemůže dát herečka a zpěvačka dle svých slov tolik, kolik by chtěla, a chce více času trávit jako matka, se svým malým synem Nathanielem. „Bohužel se dál nedokážu věnovat přípravě muzikálu Tarzan. Je mi to velmi líto, protože je to nádherný projekt, ale z časových důvodů pro mě momentálně není možné do něj vložit tolik, kolik by si zasloužil,“ prozradila Eva, která opustila také seriál Modrý kód a svou roli sestřičky Petry.

„Rozhodla jsem se zvolnit, dohodla jsem se s producentem Tarzana a chci se teď věnovat hlavně televizi a tomu nejdůležitějšímu - svému synovi. Diváci se mají každopádně na co těšit, protože tak výpravný a pro herce náročný muzikál tady ještě nebyl. Všichni moji kolegové jsou úžasní a pracují naplno. Držím všem palce a na premiéru budu v první řadě,“ vysvětlila Burešová ke svému odchodu z muzikálu, jenž bude mít premiéru už začátkem října. Svůj čas nyní Eva věnuje svému synovi a také se pustila do příprav nového projektu v televizi Prima.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám