Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hana Mašlíková (41)si myslí, že nikdy neměla tak dokonalou postavu jako nyní, dva roky po porodu syna. A je to pořádná dřina. "Aktuálně ze sebe mám dobrý pocit, jsem v nejlepší formě, v jaké jsem kdy byla. Chtěla bych ještě víc zamakat, ale neumím udržet jídlo, což je nezbytný k výsledkům. Uvidíme, jestli se hecnu a zvládnu i to jídlo," řekla Super.cz Mašlíková.

Slýchává, že už je svalnatá až moc. "Záda jsou svalnaté po cvičení, kdy jsou prokrvený, naběhlý. To je normální. V šatech je mám myslím normální. Mně se líbí vyrýsované svaly," vysvětluje.

Moderátorka se objevila na párty nového depilačního studia. Sama prozradila, že miluje holá těla nejen u žen, ale také u mužů. Pokud by se vrátil trend, kdy by bylo módní ochlupení v podpaží, ona se mu vyhne obloukem.

"Někdy Instagram ukazuje, že se móda bude měnit, co se týče ochlupení. Doufám, že k tomu nedojde, jinak asi nebudu trendy. Nepodléhám trendům, ale kdyby se to začalo znovu nosit, tak já určitě ne," přiznala Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám