Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Období adventu je opředeno mnoha legendami o nadpřirozených bytostech, jež sestoupí na zem a plní lidem jejich nejtajnější přání. Potkejte i vy svého Anděla, který vám nadělí některý ze senzačních dárků. Andělé se slétnou 5. 12. v 18 hodin k pražskému Rudolfinu, ale potkat je můžete i ve vybraných městech ve vašem okolí.

Andělé krásy jsou blíž, než si myslíte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Avon ví, jak splnit sny. Naši Andělé krásy vám zpříjemní sváteční období adventu a ještě díky nim máte možnost získat celou řadu hodnotných cen. A to přímo na místě! V Praze to bude překrásné Audi A3, v ostatních městech atraktivní kosmetické produkty. Lákavé, co říkáte? A přitom je tak jednoduché vyhrát!

Odjeďte v nové Audi A3

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každé přání se může vyplnit, stačí ho jen vyslovit! Přijďte 5. prosince v 18 hodin k pražskému Rudolfinu a můžete se přímo na místě stát majitelem božského Audi A3. Podmínkou pro zařazení do loterie je kompletní vyplnění slosovatelného kuponu, správná odpoveď na soutěžní otázku a osobní účast výherce při slosování. Opravdu tak málo stačí, abyste odjeli v tomto hříšně krásném voze!

Koše plné atraktivních kosmetických dárků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naši andělé krásy jsou vám blíž, než si myslíte. Setkejte se s nimi blízko vašeho domova a získejte atraktivní kosmetické výhry i v jiných městech. Hledejte je na www.avoncosmetics.cz a www.facebook.com/AvonCzech. Andělé pro vás však mají i další atraktivní nabídky, kterých by bylo hřích nevyužít. Viděli jste již letošní nabídku dárkových sad v katalozích Avon? Potěšte o Vánocích své blízké kvalitní kosmetikou, která obyvatele České a Slovenské republiky hýčká již 20 let.

Další články

Načítám