Hlavní obsah
Článek

Bratr vévodkyně z Cambridge James Middleton letos v lednu zveřejnil text, v němž svěřil, že už od konce roku 2016 bojuje s depresemi. O svém stavu se rozhodl promluvit ze dvou důvodů.

„Zaprvé cítím, i když bych nikdy neřekl, že jsem se vyléčil, že tomu rozumím a s odbornou pomocí to zvládnu. Zadruhé, což je důležitější, cítím povinnost o tom otevřeně mluvit, protože to je přesně to, co můj švagr princ William, sestra Catherine a princ Harry obhajují skrze jejich charitu Heads Together, která pomáhá psychicky nemocným,“ uvedl Middleton.

Zároveň svěřil, že v boji s jeho démony mu velmi pomáhají psi. A právě jednoho ze svých miláčků s sebou vzal i na galavečer Men of the Year magazínu GQ do londýnské galerie Tate Modern.

Middleton má podle snímků na svých sociálních sítích devět psů. Zlatého retrívra, černého labradora, dva zlaté kokršpaněly a pět černých kokrů. Blízko má hlavně k Elle, která s ním absolvovala téměř všechny terapie, které dosud podstoupil, a s níž James dobrovolničí pro charitu Pets as Therapy. Právě název této organizace měl psík na vestě, je tak pravděpodobné, že to byla právě Ella, která svého páníčka na akci poslušně doprovázela.

Reklama

Další články

Načítám