Hlavní obsah
Článek

Neuvěřitelný případ z „lékařských“ kruhů se udál v americkém městě Miami. Místo, kde se každý snaží vypadat dokonale, jistě dopomohlo k rozhodnutí šílené třicetileté Američance vydávat se za lékařku a praktikovat rádoby zkrášlující procedury přímo u ní doma. Na sliby úžasného pozadí po vzoru Jennifer Lopez se nechala zlákat i nejmenované žena, která si od falešné lékařky nechala vpíchnout do zadnice směs chemikálií, které jí způsobily vážné zdravotní komplikace. Tuto směs však předtím zkoušela aplikovat falešná lékařka i do svého těla a vytvořila si v poměru ke své drobné postavě skutečně obří boky a zadek.

Američanka vydávající se za lékařku Oeal Ron Morris medicínu nikdy ani nestudovala, přesto se odvážila do zákroků, které velice radikálně zasáhly do těla pacientky. Směs složenou z cementu, lepidel, minerálních olejů a lepidel na pneumatiky injekčně aplikovala do pozadí ženy a celé dílo nakonec „sešila“ vteřinovým lepidlem. Za tuto ohavnost si navíc řekla 700 dolarů, tedy přes 13 tisíc korun.

Žena krátce po zákroku cítila silné bolesti v břiše a po celém těle, musela proto vyhledat lékařskou pomoc. Kvůli infekci nakonec skončila v nemocnici ve vážném stavu. Po Morris proto pátrala policie a konečně se ji podařilo dopadnout. Žena byla obviněna z ublížení na zdraví a provozování lékařství bez licence.

Reklama

Další články

Načítám