Hlavní obsah
Článek

Už za pár dní na Nově startuje další řada populární show Tvoje tvář má známý hlas, v níž budou opět bojovat o přízeň diváků a čtyřčlenné poroty noví soutěžící. V roli moderátora se pak už tradičně představí herec Ondřej Sokol (52), který zábavním pořadem úspěšně provází od jeho počátků.

Zdaleka ne u všech diváků si ale během minulých řad Ondřej získal jejich sympatie. „Už zítra se můžete těšit na toho úplně nejlepšejšího moderátora! A bude tu jenom pro vás a vaše otázky, tak nezapomeňte sledovat živý přenos!“ lákali tvůrci pořadu na Facebooku ke sledování.

A zejména označení Sokola za nejlepšího moderátora některé diváky doslova vytočilo doběla. „Ten titul si udělil Ondra sám? Nejlepší moderátor je pan Háma. Jeho projev, inteligence a humor mohli Tvoje tvář má známý hlas pozvednout na úroveň zábavního programu aspoň evropského formátu,“ oponovala jedna z komentujících a rozhodně nebyla jediná, která moderátora a herce Aleše Hámu (50) vychvalovala do nebes.

„Škoda, že ztratil humor ve 2. řadě,“ zaznělo pak také ve žhavé diskuzi. „Já ho nemusím, bývá dost trapný,“ souhlasila další divačka.

Našli se ale tací, kteří Ondřejovi fandí. „Mně se vystupování Ondry Sokola v roli moderátora líbí. Jako pardon, ale znám mnohem horší moderátory. Pro mě bude Ondra vždycky top moderátor a bavič, ale nebylo by na škodu nechat jednou moderovat někoho jinýho,“ myslí si zase jiná fanynka televizního pořadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám