Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtvrtá nejkrásnější Češka roku 2017 Petra Mácová se v soutěži krásy Česká Miss stala nejkrásnější tváří. Modelingu se věnuje stále, ale více u ní vítězí moderování a zkouší to také u filmu.

"Kromě focení moderuji, hrozně mě to baví, točila jsem film ve Španělsku. Chtěla bych se tomu dál věnovat," řekla Super.cz Petra. Přestože prošla náročným castingem v angličtině, nakonec si ve filmu ani nepípla.

"Šla jsem na casting, kde jsem se musela hádat v angličtině a vybrali mě. Ve Španělsku už jsem mluvit nemusela, byl to němý film. Netuším, jestli mám tak hrozný hlas. Ale když moderuji, tak to snad není tak strašný," usmívá se Mácová, která moderuje na lifestylovém webu.

Tam se seznámila i se současným partnerem Kryštofem. Ten je velmi úspěšným modelem a pracuje ve stejném webovém portálu. "Seznámili jsme se během práce. Můj přítel je model a moderátor. Jsme super dvojka, přijímáme společné nabídky všemi deseti," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám