Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Soutěží krásy jsou doslova mraky, mezi všemi ale dominují především dvě. Česká Miss a Supermiss, které se stejně jako známější a bohatší konkurenci daří rok co rok přivádět do soutěže nejhezčí kočky republiky. Podívejte se do fotogalerie, jaké krasavice s vyvinutými hrudníčky byly letos ve finále, a která z nich vyhrála!

Soutěž, jež pořádá Tomáš Vavřinec, se konala v neděli večer v pražském hotelu Hilton. O známé osobnosti a hlavně ženský půvab tu nebyla nouze. Nechyběla vychrtlá Gábina Gunčíková, Monika Žídková, Lucie Smatanová, Michal David, Vojtkové Roman a Josef a další celebrity. Hlavními hvězdami večera byla ale finálová dvanáctka Supermiss.

"Tyhle holky jsou snad ještě hezčí než v České Miss," neslo se sálem. Těžko to hodnotit, je však pravda, že z některých "modelů" možná padaly čelisti i některým závistivým návštěvnicím galavečera. Každý si mohl dívky prohlédnout ve společenských šatech návrhářky Terezy Sabáčkové, poslechnout si je při rozhovorech s porotci, v dalším kole se slečny věnovaly volné disciplíně, a na konci muži v sále vzdychali při jedinečné promenádě v plavkách.

A kdo nakonec soutěž pro dívky od 18 do 28 let vyhrál? Češky ostrouhaly, když si korunku pro vítězku, automobil a další věcné dary odnesla ukrajinská čtyřiadvacetiletá slečna Darja Jacukevičová žijící v Brně. Druhá byla Šárka Mohorková (21) z Nového Jičína, třetí se umístila Lucie Klukavá (19) z Ostravy. Ta také získala titul Supermiss Média. Supermiss Internet se stala Lucie Kovandová a Miss Motorsport vybojovala Lucie Procházková. Hodinový záznam ze soutěže vysílá tuto sobotu Česká televize.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám