Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přišla podpořit projekt Proti šikaně, protože ji sama prožila. Na první pohled bezproblémová a stále usměvavá muzikálová zpěvačka Genny Ciatti si peklem šikany prošla na střední, když studovala hotelovou školu v Opavě, odkud pochází.

"Sice nešlo o fyzické násilí, ale nebylo to nic hezkého. Nakonec to musela řešila i policie," vzpomínala Genny, na kterou si spolužáci zasedli hned ze dvou důvodů. "Jednak už jsem jezdila zpívat do muzikálů do Prahy a pak jsem měla sešroubovanou páteř, takže jsem byla často u lékařů. Asi mi záviděli, že nemusím chodit pořád do školy," svěřila.

"Strašně dlouho jsem to neřešila a nechávala to být. Našim to nakonec řekla moje kamarádka, že už se bojí, že si na mě někde spolužáci počkají. Oni mi spíš posílali ošklivé esemesky, ve škole jsem se pomalu bála projít chodbou, jestli mi vůbec udělají místo. Byla to docela šílená třída, kde o přestávkách lítaly židle... Škola to ale pak vyřešila. Byly třídní a ředitelské důtky, podmínečná vyloučení. A tím se to zklidnilo," vyprávěla nám Genny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám