Hlavní obsah
Článek

Když jsme krásku, která bude díky svému úspěchu v soutěži Miss Czech Republic reprezentovat na světovém klání Miss Intercontinental v indickém Dillí, potkali na missím setkání, byli jsme dost překvapení. Po létu stráveném u moře je Mirka Pikolová (25) až moc opálená. Tmavá barva pleti v zemi, kde se ženy naopak vybělují, není rozhodně výhoda.

"Byla jsem na Phuketu, kde se mi moc líbilo a ráda bych se tam někdy vrátila, a v Tunisku. Hodně jsem se opálila, přiznám se, že nepoužívám vysoké faktory, tak doufám, že na tu barvu nebudou tak koukat, a snad do prosince, kdy se soutěž koná, vyblednu," řekla nám, když jsme ji upozornili, že s přehnaným opalováním neudělala moc dobře. "Netušila jsem, že by to mohlo vadit," krčila rameny.

Před mezinárodní soutěží bude muset ještě zamakat na angličtině a také na postavě. Mirka je nejen modelka, ale i tanečnice, takže figuru měla dokonalou, přes prázdniny ale přibrala. "Musím se zase dostat do formy, čekají mě už zase i taneční vystoupení v představení The Greatest Show. Odlétám na začátku prosince, finále bude 21. prosince a moc se těším," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám