Hlavní obsah
Článek

Uplynuly dva roky od okamžiku, který jim změnil životy. Karel Janeček (50) si s tehdy ještě milenkou Liliou Khousnoutdinovou řekl ANO během budhistického svatebního obřadu v roce 2017.

Miliardář a matematik byl v té době ženatý s Mariem Mhadbi, v manželství byla i jeho nová láska. To jim však nebránilo vyznat si v Bhútánu lásku.

„Jsou to přesně dva roky, co jsme s Lilií učinili, věřím, to nejlepší životní rozhodnutí, kdy 21 mnichů dle místní tradice požehnali náš svazek,“ svěřil se na sociální síti Janeček, kterého následně čekalo několik těžkých měsíců, během kterých se rozhodoval mezi dvěma ženami. Matematik se nakonec rozhodnul jít za svým srdcem. Mariem Mhadbi, s níž má syna Yanise, opustil a nyní je v rozvodovém řízení.

„Bhútán je magická země, kam se určitě ještě vrátím. Jsem rád, že zrovna tam se odehrálo několik krásných a klíčových okamžiků našeho života,“ svěřil se Janeček, který s Lilií během cesty počal jejich dceru Isabelku. Zamilovaná dvojice spolu tvoří od jejího loňského narození pár a letos v létě miliardář pokleknul, požádal svou partnerku o ruku a plánují oficiální sňatek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám