Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svatba zpěvačky Ellie Goulding (37) a Caspara Joplinga byla velkou společenskou událostí. Sjeli se na ni hosté z celého světa, nechyběli ani zástupci britské aristokracie. S jedním z nich, s princem Harrym, měla zpěvačka dokonce kdysi vztah. Na svatbě však nebyl, na rozdíl od jeho tety Sarah Ferguson a sestřenic, princezen Beatrice a Eugenie.

„O víkendu jsem se provdala za lásku svého života, v Boží zemi, obklopena lidmi, které mám v srdci, a naplněná vděčností. Nekonečně děkuji všem, kteří byli v tomto výjimečném čase s námi, včetně každé jediné osoby, která musela přicestovat zdaleka, aby s námi mohla slavit v Yorské katedrále, která je mému muži a jeho rodině drahá. Nikdy vám nezapomenu vaši podporu a štědrost. Oba vám posíláme lásku a obrovské objetí,“ napsala zpěvačka na sociální síti, kde zveřejnila i několik fotek ze svého svatebního dne.

Zpěvačka zveřejnila střípky ze svatebního dne. Podívejte se na ně posunutím šipky vpravo

Před katedrálu Ellie přijela v retro minibuse, na sobě měla šaty značky Chloe s dlouhými rukávy, závojem a vlečkou a pošité perlami. V dílně je tvořili přes 640 hodin a byly personalizované. Na závoji a límečku byly vyšité iniciály snoubenců.

Před Yorskou katedrálou zpěvačku pozlobil vítr. Družičky s počasím zdatně bojovaly

Manžel Goulding Caspar Jopling je obchodníkem s uměním. Pochází z významné britské rodiny, vystudoval Harvardovu univerzitu, předtím navštěvoval Eton College, elitní internátní školu s dlouholetou tradicí, na níž mimo jiné studovali také princové William a Harry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám