Hlavní obsah
Článek

Přesně po roce od seznámení se vzali. Modelka Kristýna Schicková a architekt Lukáš Trešňák se poprvé coby novomanželé objevili na párty. Ukázali snubní prstýnky a prozradili, že svatební cesta je zatím odložena.

"Užíváme si novomanželský první večer venku, dnes jsem také v roli moderátorky. Užívám si to. Svatební cestu jsme ještě neměli, plánujeme ji během pár měsíců," řekla Super.cz Kristýna na křtu parfému.

Svatba se konala přesně do roka a do dne. Ne však od zásnub, ale od seznámení. "Celý náš vztah je rychlá jízda, rychlý spád, rychlý průběh. Seznámili jsme se loni v srpnu, do roka a do dne od seznámení jsme svoji. Svatba byla na lodi, pluli jsme celou Prahou, od Štvanice na Vyšehrad a zpátky, máme na to krásné vzpomínky," zavzpomínala modelka a pochlubila se snubním prstenem.

"Prstýnky nosíme oba, máme jiný styl. Já mám kroužek s diamanty, manžel má černý prsten," upřesňuje Kristýna, která přijala manželovo jméno. "Jmenuji se Kristýna Třešňák Schicková. Řešila jsem to, zkoušela jsem si to psát, hrozně čárek, háčků. Tak jsme to takhle zkrátili," vysvětluje a dodává, že s manželem si nedělali předmanželskou smlouvu. "Předmanželskou smlouvu jsme nedělali, vzali jsme se z čisté lásky," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám