Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože se stal Mužem roku již před třemi lety, nepolevil a stále se může pyšnit namakanou figurou. Charismatický Josef Kůrka se živí nejen jako trenér a model, čas od času mu do klína spadne i menší rolička a objeví se před kamerou.

Nyní se mu naskytla příležitost zahrát si v chystaném videoklipu herečky a zpěvačka Barbory Mottlové (37). Ta se během natáčení od svalnatého kolegy nemohla odtrhnout. „Pepa se pyšní úžasně vypracovaným tělem, tak jsme alespoň trochu ušetřili za kostým,” smála se Bára s tím, že se Muž roku 2016 objeví před kamerou bez trika.

„Barča je střelená a na place byla skvělá atmosféra, tak jsme blbli. Asi jí moje bradavky a bradka pořád provokovaly,“ dodal se smíchem dvoumetrový fešák k odvážným fotkám. Nutno říct, že své kolegyni se ani před kamerou a fotoaparátem nebránil. A stále tak visí ve vzduchu otázka, jestli spolu tato sympatická dvojice blbne i mimo světla reflektorů. To si ovšem pořád nechávají pro sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám