Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maratonu modních přehlídek zvaný Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku se zúčastnila také Jitka Schneiderová (51). Byť je herečka velmi zaměstnaná, tak si ve svém náročném programu našla čas vidět více kolekcí českých módních tvůrců.

Sympatickou zrzku jsme potkali na zahajovací koktejl party, kde obdivovala kolekci Zuzany Kubíčkové a interview nám poskytla po přehlídce návrhářky Terezy Vu, která tvoří originální spodní prádlo.

Schneiderová se nám přiznala, že sama vlastní několik autorských kousků zmíněné designérky. „Když jdu na plovárnu, tak to tolik neřeším. Je ale dobré, když má žena doma nějaké rafinované věci,” culila se Jitka.

V prádelníku sportovně založené Schneiderové byste našli více praktických minimalistických kousků spodního prádla, ale v kolekci Terezy Vu inspirované snovým světem Alenky v říši divů si taky vybrala. „Padlo mi do oka nějaké prádlo, musím se Terezy zeptat, jestli by mi ho vytvořila na míru,” říká Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám