Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátek září se těšily celé léto. Zpěvačka Marta Jandová (50) odvedla svou dcerku poprvé do školy. Na první třídu se malá Maruška už opravdu těšila, a jak sama hudebnice prozradila, výbavu do školních lavic nakupovaly s předstihem. Stejné nadšení prožívala i Marta, když byla ještě dítě.

„Už jako malá jsem se vždycky těšila do školy, a nejen do první třídy. Každý rok jsem se těšila na září, na to, že se potkám s kamarády a musím říct, že mám docela ráda v životě režim,“ práskla nám zpěvačka, která je zvědavá, jak se její holčičce v novém prostředí povede.

„Jsem zvědavá, jak se Maruška se školou popere, těším se na to, jak se s ní budu učit a trénovat psaní. Asi nejpyšnější budu, až si začne číst své vlastní knížky. Písmenka už všechna zná, tak uvidíme, jak jí to půjde rychle,“ pochlubila se pyšně svou dcerou Marta.

Půvabná Marta, kterou vedle odchodu dcery do školy také čeká premiéra nové show Marta svěřila, že některé vzpomínky na školu by ale ráda ze své paměti vymazala. „Vzpomínám si moc dobře, v první a ve druhé třídě jsem byla šikanovaná naší paní učitelkou. Doufám, že se Marušce nikdy nic takového podobného nestane. Budu ji samozřejmě ve všem podporovat a budu ji hodně poslouchat, abych věděla, zdali nemá ve škole nějaké problémy,“ prozradila zpěvačka a nově také moderátorka.

„Budu se s ní snažit učit nějakým snadným způsobem, protože je pro mě moc důležité, aby ji škola bavila. Zatím je v tom věku, kdy ji všechno zajímá a učení je pro ni hrou, tak doufám, že jí to ve škole nezkazí. Ale byli jsme na dni otevřených dveří a byla jsem školou i všemi učiteli nadšená,“ dodala závěrem zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám