Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Najít během pracovního roku volný den v diáři oblíbeného herce Saši Rašilova (51) je prakticky téměř nemožné. Pracovní kolotoč se rozjel na ještě větší obrátky ve chvíli, kdy přijal roli v seriálu Modrý kód, kde hraje doktora Michala Tomáška.

My jsme Sašu navštívili přímo na natáčení v ateliérech a zeptali jsme se, zdali stihnul se svou ženou Lídou a dcerou Maruškou vůbec najít pár dní na letní dovolenou. „Zvládli jsme si krásně odpočinout, na týden jsme odletěli na řecký ostrov Korfu, kterému se říká smaragdový ostrov, a bylo tam opravdu nádherně,“ pochlubil se herec, který si užíval především relax na pláži.

„Vzhledem k tomu, že jsme dovolenou trávili s dvouletou dcerou Maruškou, tak jsme rádi, že jsme nepodlehli tomu, když si člověk myslí, že během jednoho týdne musí všechno navštívit, včetně výletů a všechno na ostrově vidět. My jsme měli krásný hotel u pláže a užívali jsme si moře, sluníčka a dobrého jídla,“ sdělil nám herec, který by rád jednou vyrazil na loď.

„Kdyby byl čas, tak se těším na to, že bych prodal auto a koupil bych si menší loď a nasednul na ni nejlépe někde na severu, na Rujáně a pak by mě třeba pár let nemusel nikdo vidět a já bych také ani po žádné společnosti netoužil,“ prozradil Rašilov.

„Vzal bych s sebou svou rodinu a cestou bych chytal ryby a mohli bychom se věnovat cestování, potom vyřízení ležet na pláži a sbírat síly do další práce,“ dodal Saša, který od začátku září také začne zkoušet náročnou roli v domovském Národním divadle ve hře Oběd u Wittgensteina a dalšího volna si prý užije se svou rodinou na Štědrý den.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám