Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) moc dobře ví, jak moc je vzhled pro její profesi popové zpěvačky důležitý. Proto poctivě dře na své postavičce v posilovně a výsledkem se pak ráda také pochlubí fanouškům na sociálních sítích.

Zdaleka se ale zpěvačka nezavděčí všem, a tak se mezi jejími příznivci najdou i rýpalové, kterým se její odhalování vůbec nelíbí. Nejednou si proto vyslechla ostrou kritiku.

Z takových komentářů si ale očividně nic nedělá a s radostí dál pózuje v plavkách. Tentokrát se pochlubila svými sexy křivkami na dovolené v Dubaji. „Ježiši. Zase se vystavuje. To zase bude komentářů... a nedá si říct a nedá,“ vtipkovala jedna z komentujících. „To proto, že vím, že tě baví číst ty komenty,“ přisadila si ještě Dara.

Jedna z fanynek si zase neodpustila srovnání se Simonou Krainovou (51). „Já myslím, že zrovna vy dvě si máte co vyčítat, Simono Krainová a Daro Rolins. Komenty nekomenty! Prostě a jednoduše vás obě žádám, přestaňte s tím. Mnohokrát děkuji,“ znělo v komentáři, který byl pochopitelně myšlen s nadsázkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám