Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Rok se s rokem sešel a o slovo se opět hlásí největší masová akce závěru léta. O víkendu 7. - 8.9. zaplní prostor okolo Křižíkovy fontány na pražském Výstavišti ty nejlepší burgery z Čech i celého světa. Nenechte si ujít osmý ročník Jack Daniel’s presents Burgerfest 2019 a užijte si to nejlepší BBQ v republice.

Skvělé jídlo a pití, burgery na všemožné způsoby, nové trendy i techniky v grilování, chutě, vůně a barvy z celého světa. To je Jack Daniel’s Burgerfest. I letos se můžete těšit na grill show těch největších masterů jako je světoznámý foodie, BBQ king a guru v jedné osobě Mr. Ted Reader z kanadského Toronta, ale také na skvělou hudbu v podání kapely Lake Malawi a soutěže. Bez obav s sebou můžete vzít i děti, na malé punkery tu čeká koncert a autogramiáda kapely Kašpárek v rohlíku.

Foto: burgerfest.cz
Jack Daniel’s presents Burgerfest 2019

Na food-kulturním festivalu vystoupí nejen ti největší světoví grill masteři a již tradiční BBQ Pit Boys Chapters, premiérově se můžete těšit také na BBQ contest. Touto soutěží BBQ týmů z celého světa vyvrcholí letošní grilovací sezóna. Celá akce bude probíhat dle oficiálních pravidel KCBS (Kansas City Barbeque Society), největší a nejlepší BBQ organizace na světě. Ve čtyřech kategoriích budou týmy soutěžit o výhry v hodnotě více než 90 000 Kč, nejlepší český tým pak vyhraje pozvánku na Jack Daniels’s Contest 2020 v americkém Lynchburgu, kolébky této věhlasné grilovací soutěže. A stejně jako je Lynchburg spjat s BBQ, tak je neodmyslitelně spjat i s jednou z největších amerických značek whiskey Jack Daniel’s, která se tady podle původní receptury vyrábí již více než 150 let. Na jednom místě se tak protínají nejvýznamnější symboly Ameriky.

Foto: burgerfest.cz
Každý návštěvník si přijde na své

Ke skvělým burgerům patří i to nejlepší pití, o které se na Burgerfestu nepostará nikdo jiný než právě Jack. V areálu najdete jeden klasický bar, jeden Honey bar a dva trucky, kde budete moct ochutnat skvělé míchané drinky. V Jackově zóně čekají i zábavní aktivity jako airbrush tattoo, virtuální realita, nebo skládání sudů, u kterého vám zase pěkně vytráví. Naplánujte si víkend v americkém stylu a ochutnejte ty nejlepší burgery i drinky na pražském Jack Daniel’s Burgerfestu 2019. Více informací na www.burgerfest.cz.

Foto: burgerfest.cz
Burgerfest 2019

Další články

Načítám