Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Suchařípa (59) je jedním nováčků, kteří se divákům představí v seriálu Primy Temný kraj. Do děje nastoupí jako ředitel krajské policie a spolu s ním i jeho manželka a syn. Ty ztvární Markéta Hrubešová (52) a Lukáš Kunz, pro kterého jde o „první větší příležitost“, uvedl.

Natáčení druhé série bylo plné milých setkání.

Markéta Hrubešová se na place sešla s představitelem hlavní role Lukášem Vaculíkem (61), s nímž mohla zavzpomínat na film Oznamuje se láskám vašim, ve kterém si spolu zahráli; Suchařípa kvitoval spolupráci jak s kudrnatou herečkou, tak s Vaculíkem. „Já Markétu znám jako malou holku. No, možná jako teenagera, takže to už je dlouho,“ smál se na konto Hrubešové. A směrem k Vaculíkovi pak dodal: „S Lukášem se známe dobře. Máme se rádi a víme o sobě i mimo hlediště, jeviště a natáčení.“

A to ještě není všechno: „Po strašně dlouhé době jsem se viděla s Karlem Zimou, který je můj spolužák z konzervatoře,“ dodala Hrubešová.

Reklama

Další články

Načítám