Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letní prázdniny se pomalu chýlí ke konci a Iva Kubelková (46) je s rodinou rozhodně prožila naplno. Užívala si nejen u nás v Česku, ale také v zahraničí. K moři odletěla modelka a moderátorka do oblíbeného Řecka, které snad žádné léto nevynechá.

Vnadná kráska teplé dny rozhodně netrávila někde ve stínu. Každou volnou chvilku vklouzla do plavek a vyrazila k vodě. Na sociální síti se pochlubila první vicemiss roku z roku 1996 hned několikrát v plavkách.

Přestože Iva již překročila čtyřicítku a je maminkou dvou dospívajících dcer, rozhodně se nemá za co stydět. Figuru má bez diskuze výstavní a skvěle vypadá nejen v bikinách, ale také v jednodílných plavkách. S chytáním bronzu má ale Kubelková už pomalu konec.

Po dvouměsíčním volnu se i ona pomalu vrací do pracovního procesu a už brzy své sexy tělo předvede i na divadelních prknech, kde předvádí nejen své křivky, ale i hlas v muzikálu Trhák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám