Hlavní obsah
Článek

Už to skoro vypadalo, že válka mezi Dádou Patrasovou (67) a Felixem Slováčkem (80) snad nikdy neskončí. Po slovní přestřelce o svéprávnosti teď ale manželé přešli rovnou na téma rozvodu a možná svitla naděje, že konečně najdou společnou řeč.

Herečka totiž nedávno už poněkolikáté prohlásila, že na rozvodu trvá, a dokonce přednesla svůj konkrétní návrh na majetkové vyrovnání. Vilu i chalupu by přepsala na děti a s Felixem by byli uvedeni jako věcná břemena.

Felix Slováček o Dádě Patrasové

Na její slova muzikant, který už téměř pět let udržuje vztah s výtvarnicí Lucií Gelemovou (41), reagoval velmi překvapivě. Zatímco se rozvodovému řízení doposud bránil zuby nehty, teď otočil o sto osmdesát stupňů. „Jen ať to udělá!“ řekl Blesku rezolutně Felix.

Dokonce nemá nejmenší problém i s návrhem na majetkové vyrovnání. „Dřív nebo později to děti zdědí. Jestli se majetek přepíše teď, nebo jim připadne po mé smrti, to vyjde nastejno,“ dodal s tím, že u Dády nikdy neví.

„S Dádou je to pořád zleva doprava, zprava doleva. S ní se nedá rozumně o ničem bavit, ani o rozvodu. Mně to přijde jako brexit,“ vtipkoval.

Reklama

Další články

Načítám