Hlavní obsah
Článek

Je téměř pravidlem, že s novou sezonou přicházejí do seriálů nové tváře. Co se novácké Ordinace týče, po Pavlu Řezníčkovi a Markétě Děrgelové bude dalším zpestřením herečka známá z Dejvického divadla (účinkuje v hrách Dabing Street, Ucpanej systém, Vzkříšení, Zimní pohádka, Kakadu nebo Zítra to spustíme aneb Kdo je tady gentleman) Jana Holcová. Zahraje si „ne moc příjemnou paní“, šéfku záchranky Zitu Drábovou.

Dejvické divadlo se těší skvělé pověsti mezi návštěvníky i odbornou veřejností, jeho herci jsou oblíbení, oceňovaní. I samotnou Holcovou proto překvapila reakce kolegů na její nové seriálové angažmá. „Myslela jsem si, že se nevyhnu nějakým vtipný poznámkám, ale naopak mě v mém rozhodnutí podpořili. Někteří z nich také hráli v podobných projektech,“ svěřila Holcová.

Tu ještě před začátkem natáčení čekala úprava vizáže, kvůli dalším hereckým povinnostem ale pouze decentní. „Zkracovali jsme a odbarvovali vlasy. Původně ta změna měla být ještě větší a sestřih ještě kratší, ale vzhledem k mým závazkům v divadle to nebylo možné,“ uvedla.

Nabídku ze seriálu prý nijak zásadně neprožívala, věří totiž, že co se má stát, se také stane. „Byla jsem pozvaná na kamerové zkoušky. Na ty jsem se připravila, ale pak už jsem to nechala volně plynout. Já zastávám názor, že vše se děje správně a má nějaký smysl, i když se nám to v tu danou chvíli nemusí líbit. Řekla jsem si, když to vyjde, tak to tak má být, a když ne, taky dobře,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám