Hlavní obsah
Článek

Nesmrtelná Saxana z legendární komedie Dívka na koštěti Petra Černocká (74) se rozhodla konečně vystavit své celulitidě a špekům stopku a začala poctivě dodržovat životosprávu a dělat něco se svou postavou. „Za kila navíc může moje dcera,“ stěžuje si zpěvačka a příležitostná herečka.

„Jsem teď docela oplácaná, mému muži se to líbí a mě to štve. Moje dcera se mi směje, že jsem přes moje kila jaksi přemrštěná, a přitom za ně tentokrát může. Po létě na chalupě, kdy jsem nechodila cvičit na balóny, což považuji za důležité, už kvůli páteři a držení těla, mi navrhla, abychom jely všechny tři i s vnučkou ještě na Krétu. No a tam mě ještě dorazilo stravování all inclusive,“ přiznává přejídání paní Petra. Po návratu okamžitě nasadila terapii ve formě černého oblečení.

„Když jsem ale viděla své fotky z nedávné akce, kde ani černé sáčko situaci nezachránilo, rozhodla jsem se rychle jednat a na nic nečekat,“ svěřila se Černocká s tím, že rychle navštívila vylepšovací studio, ve kterém ve zvláštním obleku dostává lymfatické masáže od hrudníku až po kolena a v jakési kabině šlapáním na kole redukuje tuk a zpevňuje problematické partie spodní části těla.

„Vypadalo to podezřele snadno, ale po několika návštěvách centimetry v pase opravdu mizí,“ dodala Petra, která chodí na Žižkov na stejné procedury jako Naďa Konvalinková a Dáda Patrasová.

Reklama

Další články

Načítám