Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Hana Reinders Mašlíková (41) se rozpovídala o manželství. Prý to rozhodně není jen procházka růžovou zahradou, jak se může na první pohled zdát.

„Jsou to tři roky, co jsme si s Andrém řekli ano. Často mi píšete, že jsme naprosto ukázkový a dokonalý pár, ale to je přesně iluze Instagramu. Vidíte tady, co chceme, abyste viděli. Milujeme se a věříme, že jsme si opravdu souzeni. Zároveň ale i my máme starosti, trápení, rozdílné názory a občas se i pohádáme. Chápej, že vyletím jako čert z krabičky a André v tichosti stoprocentně lituje, že si takovou semetriku vzal,“ napsala na sociální síti Mašlíková.

Jejich vztah si prošel už několika zkouškami.

„Prostě ani u nás to není stále zalité sluncem, a asi jako každý vztah se někdy dostaneme s naší loďkou na rozbouřené moře, ale naštěstí je naše láska vždy silnější a ustojíme to. Mé přání je jediné, aby se nám to dařilo ustát po zbytek života. Co vám chci tímto příspěvkem říct, je, že až se budete někdy v depce rozplývat nad Instagramem, jak jsou všichni zamilovaní a šťastní, tak myslete na to, že vám sem nikdo nedá fotky nebo stories z hádky nebo svých starostí,“ dodala Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám