Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední prázdninové dny se rozhodla strávit u moře. Muzikálová zpěvačka Veronika Zelníčková zabalila kufry a spolu se svým přítelem vyrazila na ostrov ve Středozemním moři. „Našli jsme v diáři týden volno a odletěli jsme s Tomášem do Španělska. Jsme moc rádi, že se nám podařilo utéct na týden a užít si poslední letošní dovolenou,“ svěřila se nám Veronika.

Ta si jednu dovolenou v zahraničí užívala již na jaře a ani ji nenapadlo, že si ještě najde čas odletět znovu. Španělský ostrov Mallorca navštívila Veronika úplně poprvé. „Je tu nádherně, užíváme si sebe, krásného počasí, moře, skvělého jídla a pití. Po nekonečném pracovním zápřahu jak v divadle, tak i kolem našeho domečku, si to navíc myslím zasloužíme,“ sdělila nám dále Veronika, která se také nechala zvěčnit v plavkách.

A nutno říct, že má skvělou figuru, kterou se rozhodně nemusí stydět ukázat. „Válet se na pláži neumíme, takže si vždy půjčíme auto nebo motorový člun a poznáváme kouzla Mallorcy,“ svěřila se nám Zelníčková, která brzy naskočí opět do divadla. „Po návratu mě čekají oprašovačky muzikálu Trhák a účinkování v muzikálech Mýdlový princ a Kvítek mandragory, také chystáme koncerty s mou kapelou Anacreon,“ dodala závěrem půvabná Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám